náhledy
Takto se suší kýta v Itálii.
Autor: Vojtěch Kalášek, Profimedia.cz
Občas se kuchař dostane do role řezníka.
Autor: Vojtěch Kalášek
Čuník rozporcovaný Vojtou Kaláškem
Autor: Vojtěch Kalášek
Takto kuchař zatěžuje kýtu, než se začne sušit.
Autor: Vojtěch Kalášek
Kloubní kost vykosťujte velmi opatrně, abyste nezanesli do kýty infekci.
Autor: Vojtěch Kalášek
Je potřeba použít velkozrnnou sůl bez jódu.
Autor: Vojtěch Kalášek
Bůčky je ideální potřít drceným pepřem kvůli chuti, ale i proto, aby na něj nešel hmyz.
Autor: Vojtěch Kalášek
Příprava zabere celou lednici.
Autor: Vojtěch Kalášek
Pro uchování sušeného masa je ideální použít vakuovačku.
Autor: Vojtěch Kalášek
Vojta suší nejen kýty, ale klidně i klobásky.
Autor: Vojtěch Kalášek