Diskuze
VIDEO: Nejjednodušší postup na povidla. Upečte je v troubě
Děkujeme za pochopení.
M74a11r20t32i40n84a 28Z75ů63z18o71v21á
Mám trochu méně časově náročný recept, ale jinak stejný. Dělám je tak už pár let a jsou super
J58a45n 15P19e38r43n30i12k
a stejný postup je i na rajský protlak a kečup. Člověk u toho nemusí stát a není zaprasená celá kuchyně.
M77i88c62h25a37e87l43a 95P77a38s38t39o15r97o90v80á
Potvrzuji, recept dělám pokaždé, když švestky zarodí. Nemixujeme, máme rádi kousky, sladíme podle sladkosti švestek. V troubě neprskají. Používám největší pekáč cca na 8 kg švestek, trvá to asi 10 hodin, z toho než se začnou vařit na 200, potom na 160.
H98y81n98e98k 26S92y41r90o46v54á78t46k19a
Také doporučuji. Na rozdíl od návodu jen švestky nemixujeme a pekáč vysteleme pečícím papírem.
J79a79r18o94s76l49a84v 47K93a93d51l51e31c
Když to vezmu pragmaticky, tak při použití elektrické trouby ta povidla je lepší koupit...
O97l35d79ř42i15c59h 54S33c20h55n43a30b84l
"redakce připravila spolehlivý návod", no to jsem se pobavil, moje babička již před padesáti léty pekla povidla v troubě.
J83a56r71o78s81l18a96v 85K96a58d30l44e37c
Ale pekla je prakticky zdarma, jelikož se stejně na kamnech vařilo...
J58a15r43d14a 86A57x57m93a93n
Do povidel se kromě kadlátek ( švestek ) nedává vůbec nic.
Dobře uvařeny povidla jen z kadlátek vydrží i 20 let. Pravdou je, že je vaříte přes 30 hodin v kuse.
P16e21t13r 48K28r91á84l
Tak to si ty dvě sklenice raději koupím. Tvl 30 hodin...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika
Monika Pavlíčková (35 let) je maminkou dvou dcer, sedmileté Terezy a čtyřleté Laury, a zároveň také manažerkou obchodního týmu společnosti ABF,...