náhledy
Šéfkuchař Petr Malček z restaurace Jelica při přípravě cuketových špaget
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Špagety z cukety
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Přibližná dávka čerstvé zeleniny, kterou vitarián denně sní.
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Vitariáni připraví z obyčejné cukety třeba i lasagne.
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Z vitariánského menu
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Z menu vitariánské kuchyně
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Zařazení červené řepy na jídelníček jednoznačně oceníte. Vitariáni to dobře vědí.
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Syrová zelenina si zachová veškeré vitaminy a enzymy.
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
I pizzu vitarián připraví syrovou.
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Palačinka s čokoládovým krémem
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Mrkvový dortík z vitariánského menu
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES