Diskuze

Spor o nejlepší tatarák nemůže mít vítěze. Jak chutná belgická variace

Tatarský biftek a spousta otázek do diskuse. Má se míchat už v kuchyni, nebo servírovat nenamíchaný, může se maso mlít, nebo se musí jen škrábat? Je lepší používat pravou svíčkovou nebo falešnou? A co kečup? A hořčice? Topinky nebo hranolky? V restauraci na Na Kopci mají jasno. Jejich tatarák v belgické variantě slaví úspěchy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P37e67t13r 90Z39d92e34n12ě39k

13. 3. 2014 23:18

Každému chutná něco jiného, takže neodsuzuji různé úpravy třeba toho tataráku. Co mi ale v poslední době vadí, jsou moderní tzv. "umazané talíře". Čím umazanější, tím modernější a tím také dražší. Odporná móda. Nikdo se tím nenají, ale může se chlubit, jaké měl v poslední době výtečné "fru-fru ala žu-žu"!!

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

P51e16t22r 52J13a55n39d35a

14. 3. 2014 7:45

Copak? Dcerunky trojčata mají narozeniny? :-)

1 1
možnosti

Miliarda ingrediencí a nepřebíjí to chuť masa??? ;-D Tak určitě...

2 0
možnosti

ten interiér z fotek na mě působí zvláštně, ale jinak to nemusí být nejhorší

0 0
možnosti

Mám stejný názor jako pan Martin Kopecký. "Na kopec" již nikdy více! Jediné, co tam mají na vysoké úrovni, jsou ceny. V tom jejich "tataráku" jsem chuť masa vůbec necítil. Ostatní "umazané" talíře byly zvlášť mizerné. Například candát s rozvařenou dýňovou rýží. Anebo husí játra! Zvláště, když jsem si zjistil, jakým způsobem se získávají! :-(:-(:-(

1 0
možnosti

Njn, vepřo-knedlo-zelo to opravdu není :-) Ovšem to Vám může chutnat jen do doby, než zjistíte, jakým podlým způsobem se to zelí zabíjí!

0 0
možnosti

Tatarák samo škrábaný při namletí není zaručeno porušení boubelů tasemnice , pokud ho naškrábete tak je zabijete..

0 0
možnosti

J70i86ř51í 61M92a79c79e10k

10. 3. 2014 8:07

Belgický tatarák? Nebyl by lepší tatarský belgičák?

2 1
možnosti

I70v82a92n 55P90a54p

8. 3. 2014 20:24

tatarák za pár šupů-)))

místo masa se nastrouhá dobrý točeňák ,

přísady jako do tataráku ,opatrně se solí salám je už dost slaný ,zalijeme kečupem a dáme chladit bezva mňamka i pomazánka ,je to bezpečné a levné dobrou chuťR^

1 7
možnosti
Foto

Tak proto jsem v Praze nemohl v tataráku najít hovězí! Nemělo by se to ale pak jmenovat tatarák, ale třeba rusák.

0 2
možnosti

Nepřebije chuť masa. Vážení, zkuste sežvýkat kus naškrabané svíčkové bez jakýchkoli přísad. To je chuť masa a ne maso ochucené přísadami. ;-D

7 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně

Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...