náhledy
Maso pokrájejte na nudličky.
Autor: Prima TV
Správné telecí maso má pocházet z telete do 80 kilogramů.
Autor: Prima TV
Nudličky lehce osolte a opepřete.
Autor: Prima TV
Na pánvi rozehřejte kousek másla.
Autor: Prima TV
Na rozpuštěné máslo nasypte karotku a orestujte.
Autor: Prima TV
Mrkev osolte a přidejte trochu cukru.
Autor: Prima TV
Mrkev by podle Sapíka měla začít pouštět karoten a cukr karamelizovat, restujte zhruba 5 minut.
Autor: Prima TV
Dochuťte citrónovou šťávou a nechte asi minutu provařit.
Autor: Prima TV
Přidejte cukrové lusky.
Autor: Prima TV
Na druhé pánvi rozehřejte slunečnicový olej.
Autor: Prima TV
Přihoďte nudličky telecího masa, slabě osoleného a opepřeného.
Autor: Prima TV
Maso můžete s citem dochuťit.
Autor: Prima TV
Telecí maso zprudka opečte a chvilku restujte.
Autor: Prima TV
Pro zjemnění přidejte kousek másla.
Autor: Prima TV
Máslo nechte rozustit, promíchejte s orestovanými kousky masa a můžete podávat.
Autor: Prima TV
Servírování telecího masa s jarní zeleninou a bramborami
Autor: Prima TV
Šéfkuchař Jaroslav Sapík servíruje telecí maso s jarní zeleninou a bramborami.
Autor: Prima TV
Telecí maso s jarní zeleninou a bramborami
Autor: Prima TV