Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Těšte se na steaky ze zkumavky. V létě bude první ochutnávka

Uměle pěstované maso už není jen hudbou budoucnosti. Americký vědec Vladimir Mironov chce už letos v létě uspořádat ve Švédsku první degustaci "výpěstků" ze své laboratoře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DNIN

Diskutovat na iDmůžete neomezeně

23. 2. 2011 11:03
potravinová krize je nezbytnou součástí autoregulace člověka

kdo se jí snaží obcházet, ten škodí celé Zemi

jediné rozumné řešení je omezit rozmnožovací schopnosti lidí, nebo když ne hladem, zemřete ušlapáním

http://www.worldometers.info/cz/

0 0
možnosti
DNIN

Diskutovat na iDmůžete neomezeně

25. 2. 2011 14:34
Re: potravinová krize je nezbytnou součástí autoregulace člověka

ještě k tomu:

pokud se zvýší nabídka potravy, lidi se ještě víc namnoží jak hlodavci a dál budou hladovět, takhle to řešit nejde

0 0
možnosti
IJ

Inkvizitor Johny

21. 2. 2011 20:18
Před lety

Před lety byly výsledky dost...no jak to říct...k nesežrání. Byl problém s konzistencí, chutí i cenou (biftek ala nová fabie). A jelikož jsou stále u toho samého počátečního materiálu, tak si nemyslím, že teď tomu bude jinak.

0 0
možnosti
LK

Phantom2005

22. 2. 2011 9:12
Re: Před lety

Přesně tak, není problém vypěstovat kolonii svalových buněk, problém je že to nemá strukturu skutečného svalu, protože ten není tvořený výhradně těmito buňkami. Uměle vypěstováno je to prostě taková hrouda hmoty.

0 0
možnosti
OM

Hairy_ass

21. 2. 2011 18:12
Je to rozhodně lepší alternativa, než se

krmit nějakými transgenetickými rostlinami nebo hmyzem, jak tady nedávno zaznělo.R^

0 0
možnosti
T

tejuz

21. 2. 2011 23:48
Re: Je to rozhodně lepší alternativa, než se

tak já nevím, ale hmyz je zdrojem velmi kvalitních proteinů, za velmi rozumných podmínek chovu. Jestli dokáže někdo vymyslet něco lepšího a efektivnějšího, tak sem s tím

0 0
možnosti
DF

flori.da

20. 2. 2011 9:56
xcghxfg

xcghxfg - to je vyčerpávající nadpis

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...