- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak nejdříve s v článku hovoří o pár lístcích bazalky - a pak ve fotogalerii je rukola.. nicméně ze své vlastní zkušenosti: opravdu tam radši dejte bazalku, ta vůně a chuť celku je mnohem lepší než s rukolou (ta její poněkud "štiplavá" chuť hodně věcí zabíjí.. navíc dávat tam "obří" - staré lístky rukoly je fakt na palici.. max tak mladé, drobné lístky.. když už..
Náš chléb ve Španělsku viděli leda v kempu u českých turistů. Mají jiné typy chlebů, spíš bagetového typu, nebo prostě toastové chleby. Ale chuťovka to bude
Jenže šunka opravdu chutná jako šunka a rajče chutná jako rajče. Pokrm z kvalitních surovin chutná dobře všude, nejen ve Španělsku.
Opravdu, ten česnek vynikne.
Až na to, že to není topinka, ale toast.
Já bych si raději dala pravou pražskou šunku, kterou už jsem neviděla mnoho let a klasický český chleba.
Chleba se sehnat dá, opravdický český kváskový, malé pekárny se snaží, ve městech je třeba mají v prodejnách zdravé výživy.
Hned bych dala k snídani a jméno té hospody by nebylo?
Tebe bych nechtěl ani jako uklizečku, když si neumíš ten pokrm připravit sama.