náhledy
Doménou Romana Vaňka jsou tradiční recepty. V jeho kuchařkách nenajdete jediný, který by poctivě nevyzkoušel.
Autor: Jan Zátorský, MF DNES
Lidé mu často říkají: „Vůbec jsem netušil, že obyčejná bramborová kaše může být tak nebeská záležitost!“
Autor: Jan Zátorský, MF DNES
Roman Vaněk sbírá historické jídelní lístky a staré kuchařské knihy.
Autor: Jan Zátorský, MF DNES
Roman Vaněk s kuchařkami, které sám vydal.
Autor: Jan Zátorský, MF DNES
Roman Vaněk sbírá historické jídelní lístky a staré kuchařské knihy.
Autor: Jan Zátorský, MF DNES
Pražský kulinářský institut, kde vedou kuchařské kurzy nejlepší čeští kuchaři, založil Roman Vaněk před deseti lety.
Autor: Jan Zátorský, MF DNES