Diskuze
Tři roky starý zámek z čokolády udělal z cukrářky rekordmanku roku
Děkujeme za pochopení.
vymrzovac2
Hele Truhlíku,.........
..... a co takhle napsat, v čem spočívá ten rekord, který dosáhla tři roky po vytvoření dortu? Nějak jsem se to v tom článku nedočetl....... O čem je tedy ten článek, když tam není uvedena ta hlavní informace ?
Letzte Version
Ten dort
je k nakousnutí, mňam . Škoda, že nebude "moc chutný" (viz. diskuze) .
Lord Havelock Vetinari
Čokoláda
je jistým přitažlivým způsobem sympatičtější materiál pro architektonický model, než třeba taková balza a centafoam. Akorát v případě užití čokolády by se mi po kritikách vrátila asi tak méně než polovina toho, co bych odevzdal, a ještě se stopami lomu a okusu.
koizumigadaisuki
Jedly sice bude...
..ale chutny moc ne. Ocenuji to jako pekny model. Ne uz tak moc jako cukrarsky vyrobek. Tato modelovaci hmota je zlo. Zakladnim pravidlem cukrarskych soutezi je, aby dany vyrobek byl jedly. Predpokladam, ze by se dalo najit vice materialu, ktere vas po pozreni hned nezabiji a bude se z nich dobre sochat. To z nich ale nedela dobrou cukrarskou surovinu.
Jana Dostálová
reakce
Dobrý den,
velice mne potěšilo, že jsem nalezla i tuto diskuzi ke článku a reakce vás všech.
Opravdu mne rozveselily komentáře typu: ham-slíznutí cukrářky :D...
Abych reagovala na dotazy či názory všech,vynaznažím se odpovídat bez přeskakování :
O cizině jsem již přemýšlela. Komunikativně umím anglický jazyk i německý, ovšem jak zmiňujete - v Čr mám již partnera a tak je těžké rozhodování ... ovšem jak říkáte půl rok není tak dlouhá doba , ale to bych nemohla být povahou "poseroutka"....:) Zda se uplatním i v Čr je nyní otázkou - narazila jsem i na potencionální zaměstnavatelé, kteří mne odmítli "že jsem příliš dobrá" a tedy mne nechtěli přijmout, tedy jak se říká "každý dobrý skutek bývá po zásluze potrestán" :P. ..ale toto chování jsem v některých případech předpokládala.
vhodný příspěvek?
Re: reakce
Ať se rozhodnete tak nebo tak, každopádně držím palce.
Grimkin
Re: no
Ona je otázka, jak moc to bude chutné... je to hlavně na efekt, ne na chuť, ale nádhera.
Grimkin
Re: Kromě toho že je moc šikovná,
Moje slova...
Šikovná a k tomu moc hezká.
Škoda, že tu není, co teď dělá, jak se uplatnila...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!