Diskuze

„Uděláme něco, co je sexy jako prase,“ slibuje Pohlreich v Rybárně

"Na snažení se vyser, udělej to pořádně!" slyšel od Zdeňka Pohlreicha majitel podivně postavené rybí restaurace u jezírka v pardubickém parku. Za výsledek všech změn a nového přístupu k podnikání by měl Pohlreicha blahořečit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tonnda

24. 10. 2011 18:21
Zdeněk Pohlreich

Rv

0 0
možnosti

provarenec

23. 10. 2011 15:23
Servírka...

...byla sice trubka, ale ti ci do ní rejpali kvůli vínu, jsou totální trapáci co si myslí, že tramín červený je červený víno RvRvRv:-P

0 0
možnosti

BigpetBig

23. 10. 2011 20:53
Re: Servírka...

Naopak bych řekl, že oni to jako jediní věděli a vykoupali ji v tom. Protože, říkali jestli by jim nedoporučila raději nějaké bíle a ona hned začala se Saviňoke apod. Rv

1 0
možnosti

Mustang

22. 10. 2011 10:45
Zdeněk Pohlreich

R^

2 0
možnosti

Obludni_K

21. 10. 2011 19:08
Smutné,

pokud někomu po svatbě připadá prase sexy.... 8-o;-D

0 0
možnosti

Pěkný Nick

22. 10. 2011 0:05
Re: Smutné,

Záleží na tom, jakou hmotnost ta nevěsta má.

0 0
možnosti

Theuniversal2

21. 10. 2011 18:26
Sleduji ten samý projekt

na Jojce. Oba pánové skutečně umí vařit. V některých dílech mi byl bližší Zdeněk, v jiných na Slovači Jarda Žídek. Jde jen o jedno, je to show. na rybárnu jsem dřív chodil s dětmi na pivko, ale to mi tam přestalo chutnat a v létě to je docela problém. Přiznám se, že jsem tam minutkové jídlo jedl jen jednou a je to hodně dlouho, takže nemohu soudit. Polohu mají vyjímečnou, nezbývá, než se jen se prosadit. ;-)

0 0
možnosti

Achille Volfoni

21. 10. 2011 7:30
Babicův oheň ve tvaru kostky.....

http://www.youtube.com/watch?v=_5iIvzrhlTE

pekelné 3 minuty....8-o

1 0
možnosti

MPík

20. 10. 2011 23:20
Rybárna a jiné rybí restaurace

Znáte dobrou rybí restauraci? Vyhlášená je třeboňská Šupina s Šupinkou, ale prý se dost zhoršili. Zkusil jsem i bistro "U Sumečka" na Staňkově, doporučené gurmány a smažený pangás mě tam trochu zaskočil. A co Praha, je tu něco?

0 0
možnosti

holydance

21. 10. 2011 10:19
Re: Rybárna a jiné rybí restaurace

já když jsem na cestě po D1 směrem z Brna, tak se rád zastavím u Rybiček......je to asi 42km před Prahou, je to sice jen bufáč, ale já se tam zastavuju a beru si s sebou halászle....většinou když jedeme z Moravy ze sklípku, tak mě moc pomáhá na kocovinu ;-)

http://urybicek.webnode.cz/

0 0
možnosti

Neodhlášený host

20. 10. 2011 22:56
Pohlreich opět nezklamal

;-D

0 0
možnosti

gyul

20. 10. 2011 21:38
rybárna ....blééé

rybárna. navštívil jsem jednou a stačilo mi. někdy v roce 2009. posezení venku fajn, ale solný vývar s trochou ryby a tuhá makrela se 4 olivami byly pro mě jeden z nezapomenutelných gurmánských zážitků. překonala ji jen pardubická plzeňka (nebo jak se to jmenuje). tam jsem potkal zatím nejhorší jídlo posledních 5 let.

0 0
možnosti

s(h)arka

24. 10. 2011 9:09
Re: rybárna ....blééé

a proč nechodíš třeba do Bleriota nebo do rest.U Čápa???  Plzeňka a Rybárna jsou jedny z nejhorších...

0 0
možnosti

strasakvzeeeli

20. 10. 2011 19:51
Tak ještě jednou:Tady je zas moudrejch

co se pohoršujou nad Pohlreichovou mluvou.Asi jste nikdy nedělali v kuchyni,nebo v mužskym kolektivu.Myslíte,že v kanclu nebo i vedení firmy,kde se lidi znaj x let se mluví slušně?K zákazníkům jistě,ale mezi sebou...A že to je v TV?No a?Já myslim,že se musí ZP hodně krotit,když někdy vidí co vidí. Myslí si tu někdo,že třeba doktoři a sestřičky mluvěj jak v Růžový zahradě,když je nikdo nevidí? ;-D

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč
Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč

Každý týden můžete získat zajímavé balíčky od značek Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč. Hrajte s námi a získejte hlavní výhru, balíček s...