náhledy
Uhlířský měšec s restovanými brambory, houbovou omáčkou a bylinkami.
Autor: Prima TV
Brambory dejte vařit, osolte a přidejte snítky medvědího česneku.
Autor: Prima TV
Dejte vařit i namočené sušené houby.
Autor: Prima TV
Krkovičku, která by neměla být moc tučná, nakrájejte na plátky.
Autor: Prima TV
Plátky krkovičky pěkně rozklepejte.
Autor: Prima TV
Plátky krkovičky lehce osolte a opepřete.
Autor: Prima TV
Pečivo nakrájejte na kostičky.
Autor: Prima TV
Pečivo osolte, lehce popraště muškátovým květem a přendejte do misky.
Autor: Prima TV
Očištěný špenát pokrájejte.
Autor: Prima TV
Uzený bok pokrájejte na kostičky.
Autor: Prima TV
Kostičky dejte prohřát na pánev s kouskem másla.
Autor: Prima TV
K uzenému masu přidejte i pokrájenou cibuli a také jen nechte prohřát.
Autor: Prima TV
Veškeré ingredience na nádivku pečlivě promíchejte.
Autor: Prima TV
Přidejte žloutky.
Autor: Prima TV
Přidejte pevný sníh ušlehaný z bílků.
Autor: Prima TV
Pekáček vytřete sádlem.
Autor: Prima TV
Na pekáček přihoďte pokrájenou cibuli a pár snítek rozmarýnu.
Autor: Prima TV
Směs na nádivku prolijte smetanou.
Autor: Prima TV
Nádivka by měla být pěkně vlhká a nadýchaná.
Autor: Prima TV
Nádivky dejte na každý plátek jen tak akorát, aby šla pěkně zabalit.
Autor: Prima TV
Protilehlé strany masového plátku stáhněte pěkně k sobě.
Autor: Prima TV
Plátek zabalte do tvaru měšce (naplněného nádivkou) převažte nití.
Autor: Prima TV
Pro jistotu maso obtočte ještě jednou.
Autor: Prima TV
Nit zavažte, ale nestahujte tak, aby se zařezávala do masa - budete ji muset také sundat.
Autor: Prima TV
Měšce poskládejte na pekáček jeden vedle druhého.
Autor: Prima TV
Pekáček s masem strčte do rozehřáté trouby.
Autor: Prima TV
Lehce orestujte pokrájenou cibulku a přidejte k ní uvařené houby.
Autor: Prima TV