Diskuze
V nejlepší české hospodě slánku nenajdete. Ochucuje jen kuchař
Děkujeme za pochopení.
Pravda bolí
720 Kč za svíčkovou:-)
v opravdu drahé restauraci jsem byl asi 2x v životě, jídlo bylo dobré, ale zase takový rozdíl mezi lepší restaurací a tou snobárnou zase nebyl. Co mi vadilo však nejvíc, byla atmosféra, nikdo se tam nebaví, když už, tak jen potichu, člověk slyší jen cvakání příborů:-)
čita
Resataurace obvykle rozděluji
podle toho,zda na ně mám či nemám.Jen mě s odstupem času mrzí,že když se občas dostanu do Prahy,nemůžu si dovolit restaurace,kam jsem před lety mohla zajít i jako studentka .Věřím tomu,že tam špičkově vaří ,ale už nejsem ochotná obětovat výplatu na to,abych se o tom také přesvědčila.Ale nebudu se do nich kvůli tomu navážet.Já chodím do podniku,kde se bez objednání od 17hod.výš nikdo nechytá a jídlo pro čtyři se cenově vejde do svíčkové U studny .Pokud mají i tam takhle plno,pak nezbývá,než jim popřát ať to vydrží co nejedýl.
věrnostní program
kachní játra Foie Gras
Za ty peníze si už mohli dát husí, ta jsou lepší. A v Maďarsku je umějí dělat na tisíc způsobů, nejradši mám na jablkách a k tomu tokajské.
Lev__z-__-Rožmitálu
výživná diskuze
a nejlepší je judr kalina s jeho "nejste evidentně gastronomicky připraven" "na jakých základech dnes vysoká gastronomie funguje" nebo "o kulinářských a společenských zážitcích"
to musí bejt model zajímalo by mě na čem jede protože to chci taky
jinak k restauraci samotné jsem se vyjadřoval již v jiné diskuzi je to prostě předražené modré z nebe kecy o premiových surovinách jsou tak pro naivní tupečky z snobečky beztak je to všechno z makra
maximalizace zisku majitele bezpochyby funguje neomylně i zde
pomocný učitel Václav Poustka
Re: výživná diskuze
Takoví lidéjako pan doktor mi vždycky přišli hrozně legrační. Sami sebe staví do polohy gastroznalců všeho a když je pak postavíte před hotovou věc, nepozná červené od bílého.
sarumánek
trochu zvláštní
Reportáž z nejlepší české restaurace - a my se vůbec nedozvíme, jak to vlastně té dámě chutnalo.
pavlik12
Re: trochu zvláštní
Pokud čtu dobře, tak skončila u jídelního lístku a maximálně tak třetince sodovky.
dodo125
Re: snobárna nic víc
tak co je snobárna a co ne? když to dokáže za tu cenu prodat, tak proč ne.... Si stěžujte Babišovi, že jeho majoritní masokombinát produkuje sračky plný sojy a mouky....
nemal
bando
lakomých buranů! Jestli vás sere , že vám někdo přinese jídlo na porcelánu, nalije víno do Riedl sklenic, utřete si pusu do látkových ubrousků a navíc kouláte z okna na místa, kam koukali králové, běžte do LIDLu, obchodník roku a žerte olivy při sledování tv noha. Nic jinýho si nezasloužíte, než umřít v nevědomosti, jak chutná život
atakdále1
Re: bando
dej si mokrej hadr na hlavu to pomáhá
hilsner_urquell
Tydlecty gurmány prostě nechápu
tolik práce s učením, aby poznali jestli z vína cítěj třešně nebo lesní plod, a těch receptů, co musej znát zpaměti, aby potom mohli učeně vykládat o nějakejch bezvýznamnejch rozdílech v chuti a aby se je vůbec naučili rozeznávat! A jediný, co z toho nakonec maj, je že budou až do smrti jíst několikanásobně dráž než před tím
Lord Havelock Vetinari
Re: Tydlecty gurmány prostě nechápu
Vidím to stejně. Já kromě dělení vína na červené, růžové a bílé uznávám následující čtyři druhy : 1. Dá sa, 2. Nedá sa, 3. Dá sa svařit, 4. Dá sa Pražákom. (nic proti Pražákom!)
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
Psí parazit míří z teplých krajů do střední Evropy. Srdeční červ je tu
Migrace a nové druhy komárů, změna klimatu, ale také častější cestování se psy do zahraničí – to...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu
Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....
Hlavonožci jsou velmi inteligentní, mají výbornou paměť a učí se, říká zooložka
Premium Chobotnice, sépie, olihně či obří krakatice. Ti všichni patří mezi hlavonožce. Jejich život je pro...
Kocoura jí přejelo auto, naklonovali jí dva stejné. Povahu zaručenou nemá
Premium Za naklonování kočičího mazlíčka, o kterého přišla v jeho pouhých pěti letech, zaplatila Kanaďanka...
Prodej komerční Restaurace, 70m2, Znojmo
Bezručova, Znojmo
4 490 000 Kč