Diskuze
V nejlepší české hospodě slánku nenajdete. Ochucuje jen kuchař
Děkujeme za pochopení.
Pravda bolí
720 Kč za svíčkovou:-)
v opravdu drahé restauraci jsem byl asi 2x v životě, jídlo bylo dobré, ale zase takový rozdíl mezi lepší restaurací a tou snobárnou zase nebyl. Co mi vadilo však nejvíc, byla atmosféra, nikdo se tam nebaví, když už, tak jen potichu, člověk slyší jen cvakání příborů:-)
čita
Resataurace obvykle rozděluji
podle toho,zda na ně mám či nemám.Jen mě s odstupem času mrzí,že když se občas dostanu do Prahy,nemůžu si dovolit restaurace,kam jsem před lety mohla zajít i jako studentka .Věřím tomu,že tam špičkově vaří ,ale už nejsem ochotná obětovat výplatu na to,abych se o tom také přesvědčila.Ale nebudu se do nich kvůli tomu navážet.Já chodím do podniku,kde se bez objednání od 17hod.výš nikdo nechytá a jídlo pro čtyři se cenově vejde do svíčkové U studny .Pokud mají i tam takhle plno,pak nezbývá,než jim popřát ať to vydrží co nejedýl.
věrnostní program
kachní játra Foie Gras
Za ty peníze si už mohli dát husí, ta jsou lepší. A v Maďarsku je umějí dělat na tisíc způsobů, nejradši mám na jablkách a k tomu tokajské.
Lev__z-__-Rožmitálu
výživná diskuze
a nejlepší je judr kalina s jeho "nejste evidentně gastronomicky připraven" "na jakých základech dnes vysoká gastronomie funguje" nebo "o kulinářských a společenských zážitcích"
to musí bejt model zajímalo by mě na čem jede protože to chci taky
jinak k restauraci samotné jsem se vyjadřoval již v jiné diskuzi je to prostě předražené modré z nebe kecy o premiových surovinách jsou tak pro naivní tupečky z snobečky beztak je to všechno z makra
maximalizace zisku majitele bezpochyby funguje neomylně i zde
pomocný učitel Václav Poustka
Re: výživná diskuze
Takoví lidéjako pan doktor mi vždycky přišli hrozně legrační. Sami sebe staví do polohy gastroznalců všeho a když je pak postavíte před hotovou věc, nepozná červené od bílého.
sarumánek
trochu zvláštní
Reportáž z nejlepší české restaurace - a my se vůbec nedozvíme, jak to vlastně té dámě chutnalo.
pavlik12
Re: trochu zvláštní
Pokud čtu dobře, tak skončila u jídelního lístku a maximálně tak třetince sodovky.
dodo125
Re: snobárna nic víc
tak co je snobárna a co ne? když to dokáže za tu cenu prodat, tak proč ne.... Si stěžujte Babišovi, že jeho majoritní masokombinát produkuje sračky plný sojy a mouky....
nemal
bando
lakomých buranů! Jestli vás sere , že vám někdo přinese jídlo na porcelánu, nalije víno do Riedl sklenic, utřete si pusu do látkových ubrousků a navíc kouláte z okna na místa, kam koukali králové, běžte do LIDLu, obchodník roku a žerte olivy při sledování tv noha. Nic jinýho si nezasloužíte, než umřít v nevědomosti, jak chutná život
hilsner_urquell
Tydlecty gurmány prostě nechápu
tolik práce s učením, aby poznali jestli z vína cítěj třešně nebo lesní plod, a těch receptů, co musej znát zpaměti, aby potom mohli učeně vykládat o nějakejch bezvýznamnejch rozdílech v chuti a aby se je vůbec naučili rozeznávat! A jediný, co z toho nakonec maj, je že budou až do smrti jíst několikanásobně dráž než před tím
Lord Havelock Vetinari
Re: Tydlecty gurmány prostě nechápu
Vidím to stejně. Já kromě dělení vína na červené, růžové a bílé uznávám následující čtyři druhy : 1. Dá sa, 2. Nedá sa, 3. Dá sa svařit, 4. Dá sa Pražákom. (nic proti Pražákom!)
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!