Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

V nejlepší české hospodě slánku nenajdete. Ochucuje jen kuchař

Restaurace Terasa U Zlaté studně získala první místo v právě vydaném nejnovějším Maurerově průvodci po nejlepších restauracích Česka. Redaktorka MF DNES šla zjistit proč.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravda bolí

19. 12. 2011 20:15
720 Kč za svíčkovou:-)

v opravdu drahé restauraci jsem byl asi 2x v životě, jídlo bylo dobré, ale zase takový rozdíl mezi lepší restaurací a tou snobárnou zase nebyl. Co mi vadilo však nejvíc, byla atmosféra, nikdo se tam nebaví, když už, tak jen potichu, člověk slyší jen cvakání příborů:-)

0 0
možnosti

čita

11. 12. 2011 22:33
Resataurace obvykle rozděluji

podle toho,zda na ně mám či nemám.Jen mě s odstupem času mrzí,že   když se občas dostanu do Prahy,nemůžu si  dovolit restaurace,kam jsem před lety mohla zajít i jako studentka .Věřím tomu,že tam špičkově vaří ,ale už  nejsem ochotná obětovat výplatu na to,abych se o tom také přesvědčila.Ale nebudu se do  nich kvůli tomu navážet.Já chodím do podniku,kde se bez objednání od 17hod.výš nikdo nechytá a jídlo pro čtyři  se cenově  vejde do svíčkové U studny .Pokud mají i tam takhle plno,pak nezbývá,než jim popřát  ať to vydrží co nejedýl.

2 0
možnosti

hell365

5. 12. 2011 14:19
Hlad na vás holoto!

0 0
možnosti

věrnostní program

3. 12. 2011 0:58
kachní játra Foie Gras

Za ty peníze si už mohli dát husí, ta jsou lepší. A v Maďarsku je umějí dělat na tisíc způsobů, nejradši mám na jablkách a k tomu tokajské.

0 0
možnosti

Lev__z-__-Rožmitálu

3. 12. 2011 0:48
výživná diskuze

a nejlepší je judr kalina s jeho "nejste evidentně gastronomicky připraven" "na jakých základech dnes vysoká gastronomie funguje" nebo "o kulinářských a společenských zážitcích"

to musí bejt model zajímalo by mě na čem jede protože to chci taky;-D

jinak k restauraci samotné jsem se vyjadřoval již v jiné diskuzi je to prostě předražené modré z nebe kecy o premiových surovinách jsou tak pro naivní tupečky z snobečky beztak je to všechno z makra

maximalizace zisku majitele bezpochyby funguje neomylně i zdeRv:-P

0 0
možnosti

pomocný učitel Václav Poustka

3. 12. 2011 8:53
Re: výživná diskuze

Takoví lidéjako pan doktor mi vždycky přišli hrozně legrační. Sami sebe staví do polohy gastroznalců všeho a když je pak  postavíte před hotovou věc, nepozná červené od bílého.

0 0
možnosti

sarumánek

3. 12. 2011 0:02
trochu zvláštní

Reportáž z nejlepší české restaurace - a my se vůbec nedozvíme, jak to vlastně té dámě chutnalo. :-)

0 0
možnosti

pavlik12

12. 12. 2011 12:03
Re: trochu zvláštní

Pokud čtu dobře, tak skončila u jídelního lístku a maximálně tak třetince sodovky.

0 0
možnosti

atakdále1

2. 12. 2011 20:30
snobárna nic víc

Rv

1 0
možnosti

dodo125

2. 12. 2011 22:56
Re: snobárna nic víc

tak co je snobárna a co ne? když to dokáže za tu cenu prodat, tak proč ne.... Si stěžujte Babišovi, že jeho majoritní masokombinát produkuje sračky plný sojy a mouky....

0 0
možnosti

nemal

2. 12. 2011 20:19
bando

lakomých buranů! Jestli vás sere , že vám někdo přinese jídlo na porcelánu, nalije víno do Riedl sklenic, utřete si pusu do látkových ubrousků a navíc kouláte z okna na místa, kam koukali králové, běžte do LIDLu, obchodník roku a žerte olivy při sledování tv noha. Nic jinýho si nezasloužíte, než umřít v nevědomosti, jak chutná život!!

1 0
možnosti

atakdále1

2. 12. 2011 20:26
Re: bando

dej si mokrej hadr na hlavu to pomáhá:-/

3 0
možnosti

old-fashioned Kokodák

2. 12. 2011 20:10
...

Sapík =  R^R^

0 0
možnosti

hilsner_urquell

2. 12. 2011 18:43
Tydlecty gurmány prostě nechápu

tolik práce s učením, aby poznali jestli z vína cítěj třešně nebo lesní plod, a těch receptů, co musej znát zpaměti, aby potom mohli učeně vykládat o nějakejch bezvýznamnejch rozdílech v chuti a aby se je vůbec naučili rozeznávat! A jediný, co z toho nakonec maj, je že budou až do smrti jíst několikanásobně dráž než před tím ;-D

4 0
možnosti

Lord Havelock Vetinari

2. 12. 2011 18:58
Re: Tydlecty gurmány prostě nechápu

Vidím to stejně. Já kromě dělení vína na červené, růžové a bílé uznávám následující čtyři druhy : 1. Dá sa, 2. Nedá sa, 3. Dá sa svařit, 4. Dá sa Pražákom. (nic proti Pražákom!)

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Tajemství psího čichu. Není o tolik lepší než lidský, jak si myslíme, říká kynolog

13. dubna 2024

Premium „I služební psi se jednou stanou pouhými společníky, protože jejich čich nahradí v dohledné...

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti

19. dubna 2024

Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...

Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů

18. dubna 2024

Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....