Diskuze
VIDEO: Naložte si zbytky kapra do marinády, poslouží jako vyprošťovák
Děkujeme za pochopení.
M47a43r77t17i14n 43J96i87r77o25u95s16e50k
Pěknej recept!
L20i94b83o64r 33P60l73a79č68e13k
Mám naloženo od čtvrtka. Dávám klasický ocet (ve vinném mi to nechutná), trochu víc soli a vynechávám hřebíček. Na Silvestra lahůdka.
M15í36r54a 20K72r24a89t35o47c65h18v70í54l
Tohle dělám už 20 let podle receptu mé babičky, takže ta asi o 60 let déle. Vynikající na Silvestra a Nový rok, vřele doporučuji. Posledních deset let kvůli kamarádům kupuji 2 kapry, nic nezbyde.
P51a25v47e46l 40J22e43ř92á57b21e83k
Nerozumím tomu, že někomu zbývá po Vánocích smažený kapr.
Buď si lidi nakupují nepřiměřené množství jídla a nebo se tak přejedli, že to nemohou dojíst.
U nás je kapr tak maximálně druhý den nějaký ten kousíček.
A kupodivu i po Štědrovečerní večeři si bez problému sám zaváži boty.
R96a58d66i58m 66P77o47l26á54š65e88k
Já bych odhadoval, že takhle namarinovaný pečený kapr bude strašně měkký, na rozpadnutí.
L85u15k96a85s 88N66e66m13e43c
Ani ne, on ten ocet drží strukturu masa. Nicméně než dělat pecenace tak to toho kapra raději vyhodim.
S76t34a33n36i95s85l97a16v 67M98e75l20i41c56h71a60r
Já to používám na ty kousky z ocasu, který jsou plný malejch kostiček, se kterýma se nikomu nechce pitvat. Ocet si s nimi hravě poradí a dál už to nemá chybu.
M79i60c36h87a97l 84S50n85o32p47e20k
supr vyprošťovák. Jakmile to dáte do huby, tak se z toho tak zeblejete, že budete jako rybička
A89l13e68x60a44n44d76r 39K56o25s90t25k43a
Výborné je takto použít plevelné ryby. Plotice a podobné, co jen užírají návnadu, je jich všude plno a chytíte jich bůh ví kolik, než zabere jedna pořádná ryba. Hlavy do polévky (ono se to nezdá, ale z deseti kusů je toho dost) tělo oškrábat, obalit v mouce s kořením, osmažit a šup se zeleninou do nálevu.
T67o51m72á90š 83T47a14t57í74č83e91k
V rajchu si to člověk kupuje pod jménem Bratheringe. Ty sice nejsou z kapra, ale jedná se o stejný princip. Mňam.
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...
Prode dvoupatrového vytu o 66 m2 ve Scalea, Kalábrie, Italie
Scalea, Provincia di Cosenza, Itálie
2 490 345 Kč