náhledy
Freshbedýnky i rawfood nebudou na festivalu Věda prochází žaludkem chybět ani letos. Na místě zjistíte, co a jak připravovat a na všechno se můžete zeptat. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Autor: www.prirodovedci.cz
Mapa festivalu
Autor: archiv
Salát s červy pečenými na česneku (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Autor: Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
A takhle se mouční červi připravují. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Autor: Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Je libo salát se švábem? (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Autor: Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Servírují se i kobylky v trojbalu (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Autor: Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Tak a tady vidíte, kolik cholesterolu obsahuje třeba Rama. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Autor: Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Praktické využití planých bylinek (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Autor: Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Možnost vyrobit si vlastní parfém je lákavá. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Autor: Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Takhle se připravují molekulární laskominy. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Autor: Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Člověk a strava z pohledu antropologů. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Autor: Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Loni bylo možné naučit se připravovat sushi, letos si budete moci vlastnoručně vyzkoušet výrobu špaget. (festival Věda prochází žaludkem, 2013)
Autor: Martina Čermáková