Diskuze

U pravého sacheru musíte hlídat polevu, korpus i meruňky, říká cukrář

Ochutnat pravý Sacher se považuje za důvod udělat si výlet do Vídně. Originální recepturu si chrání licenčně hotel Sacher a recepturu jen tak nepustí do světa. Je však možné zajet se „vyučit“ do Vídně a získat práva na vídeňskou kopii a použít označení Sacher a Vídeňská receptura.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L84u55k98a22s 82N40e85m35e31c

21. 10. 2014 23:07

Dobrovolně přiznávám, že mně sachr nechutná. Je to suchá buchta.

0 0
možnosti

Zajímavá je ta světlá skvrna uprostřed na dortech ve fotogalerii, která není na dortu v dřevěné krabici. Zajímalo by mě, čím vznikne. Jinak celý mi to přijde jako reklama na Globus, i když proti jejich výrobkům rozhodně nic nemám...

1 0
možnosti

J98i21ř51í 64Z75ý95k32a

21. 10. 2014 7:50

nejspíše špatná teplota čokoládové polevy při polití a roztírání. Pokud tedy budu předpokládat, že ta čokoláda není říznutá nějakým levnějším tukem.

Ty skvrny jsou totiž vystouplý tuk ...

0 0
možnosti

V pulce 90. let jsem jela s ex (velkym gurmanem) do tohoto hotelu na pravy sachr, vubec me nechutnal (na sladke nejsem), byla jsem schopna spolknout jen 2 sousta, muj ex okamzite prohlasil "tvuj sachr je 1000x lepsi) a ja naprosto souhlasim, nekolik let jsem ho nedelala, ale pouzivala jsem rodinny recept z konce 19. stoleti a musim rici, ze za ty roky, kazdy, kdo ho u nas doma ochutnal, byl totalne unesen....zasadne jsem davala visnovou marmeladu (pekne se to muselo prolezet), kterou jsem si vzdy sama vyrobila, kdyz nektery rok nebyly visne, tak nebyl ani sachr.

Corpus je z orechu, zloutku, cukru, kakaa a vyslehaneho bilku. Poleva z masla, cukru, kakaa a trochu slehacky. (Nic vic, nic min - ani zrnko soli nebo neceho jineho). Zasadne jsem to delala od oka a s pouzitim nejkvalitnejsich surovin. Jednoduchy a neuveritelne lahodny sachr!

2 0
možnosti

Vy nám ale děláte chutě!R^

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!