Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Výherci soutěže o knížky plné inspirace

aktualizováno 
"Vyrobte si originální kravatu a vyhrajte", nalákali jsme vás v prosinci k účasti na klání o tři nádherné knížky autorky Markéty Lukáčové s titulem Vánoční inspirace. Knížka však zdaleka nepřináší jen tipy a návody na vánoční dárky a dekorace, šťastí výherci v ní najdou nápady využitelné po celý rok.

Malovaná hedvábná kravata | foto: Hobby.cz

Zhruba dvě stovky soutěžících většinou šikovně našly správnou odpověď na otázku "Pomocí čeho zajistíte, aby se barva nerozpíjela po hedvábí?" v textu článku s návodem na malování originální hedvábné kravaty. Kdo četl pozorně, bez problémů kliknul na variantu č. 1, tedy na správnou odpověď, že se to podaří pomocí konturovací barvy.

Kdo vyhrál knížku?

Vylosováni byli Irena Horáčková z Hrádku nad Nisou, Tereza Beštová z Brandýsa na Labem a Petr Fulín z Prahy.

Vánoční inspirace autorky Markéty LukáčovéTouto dobou jsou knížky někde na půli cesty k výhercům, takže se jich co nejdříve dočkají. Aby si podle ní vyzkoušeli filcování, pečení perníku, výrobu šperků nebo třeba  voskovou batiku, na to vůbec nemusejí čekat do Vánoc. Redakce Hobby jim při tvoření přeje hodně příjemných chvil.

Autor:




Nejčtenější

Šlechtitelé představili koně jako z animáka
Šlechtitelé představili koně jako z animáka. Odborníci se bouří

Americká farma Orrion se chlubí dlouhou tradicí v chovu a šlechtění koní. Ovšem arabský plnokrevník El Rey Magnum, kterého představili, vyvolal mezi odborníky...  celý článek

Většina červených vín by se měla podávat o teplotě kolem 18 °C. (ilustrační...
Šroubovací uzávěry nemusí být jen u nekvalitních vín, tvrdí someliér

Someliér Libor Nazarčuk upozorňuje, že sudové víno stáčené do PET lahví je určeno k rychlé spotřebě. A už dávno neplatí, že šroubovací uzávěry se používají jen...  celý článek

Při metodě vaření sous-vide neboli ve vakuu se neobejdete bez vakuovacího...
Pohlreich učí vařit sous-vide neboli ve vakuu. Tedy šetrně a jednoduše

„Sous-vide je kámoš, ne soupeř. Pomůže vám uvařit věci, o kterých jste si v životě mysleli, že jsou neproveditelné,“ popisuje Pohlreich francouzskou metodu...  celý článek

Blecha pod elektronovým mikroskopem. Ilustrační fotografie.
PORADNA: Sousedčin kocour má blechy. Může je chytit i náš pes?

Moje sousedka má doma kocoura, který neustále courá ven, a často ho vidím drbat se. Je to starší paní a sama se zmínila, že má asi kocour blechy. Mám doma...  celý článek

Další z rubriky

Při metodě vaření sous-vide neboli ve vakuu se neobejdete bez vakuovacího...
Pohlreich učí vařit sous-vide neboli ve vakuu. Tedy šetrně a jednoduše

„Sous-vide je kámoš, ne soupeř. Pomůže vám uvařit věci, o kterých jste si v životě mysleli, že jsou neproveditelné,“ popisuje Pohlreich francouzskou metodu...  celý článek

Dýně pod svou slupkou ukrývají nasládlou dužinu, která má podle druhu různý...
Dýně jsou hitem podzimu. Jak je nakupovat, skladovat i upravovat

Dýně na podzim doslova zaplaví trhy. Skladováním si jejich sezónu můžete prodloužit až na druhou půlku zimy, kdy jejich hřejivá barva a chuť přijdou obzvláště...  celý článek

Rybu vařenou v páře můžete podávat se salátem podle vlastní fantazie.
VIDEO: Pár tahů nožem a ryba je bez kostí. Pohlreich učí filetovat

Kuchař Zdeněk Pohlreich střídá polohu „kata“ nezdárných restaurací s polohou lektora, kdy se snaží pěkně krok za krokem naučit kuchaře některou základní...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.