Diskuze

VIDEO: Zapečený lilek podle Pohlreicha nás přenese zpět do léta

Další díl seriálu Teď vaří šéf! ukáže, jak si poradit se zeleninou a vykouzlit z ní na talíři atraktivní jídlo. Vařit se bude nejen z klasické mrkve, petržele a celeru, ale těšit se můžete i na zpracování cukety, lilku, okurek, papriky a rajčat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L49u56b63o26š 57S84u51š37i66l

10. 12. 2014 12:00

Přenese do léta??? S těmi blafy spíš do truhly...;-D

0 0
možnosti

J42i22ř94í 71F28i87l85l21a

8. 12. 2014 20:15

Jeste meli v clanku uvest,ze to jidlo se jmenuje Parmigiana......

0 0
možnosti

dobrý,al ečím nahradit ty piniový oříšky???

0 0
možnosti

P68e44t23r 95H96a90n42á36k

8. 12. 2014 19:25

zeptejte se Babicy :-D

2 0
možnosti

B42e93n 24P44a24v64k42a

7. 12. 2014 20:55

A nejlepší zelenina je bůček.

1 0
možnosti

No jistě, lilek ze skleníku, rajčata z konzervy.... Proč raději nedá recept, který využije opravdu sezonní zeleninu? To je jak o dvanácti měsíčkách.

1 2
možnosti

Ale jakou teď v prosinci?Brambory,jablka hrušky-to už tady bylo,kořenovou zeleninu používá běžně,ni moc už mě nenapadá.Salát z červené řepy-to by mohl dát.:-)

3 0
možnosti
Foto

I95v52o 84C71h73u53d52o64b24a

7. 12. 2014 10:28

tak taková porce bez masa za cca 250kč je akorát na posrání,aspoň se mu to nesrazilo jako ten hruškovej koláč:-/

0 9
možnosti

L61u82b53o21š 52H68a56n97u94s

7. 12. 2014 11:08

Kde jste přišel na tu sumu?

3 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!