náhledy
Pohlreich radí, jak dát šmrnc poctivé kuchyni pro vodáky
Autor: Prima TV
Držkovku si dal šéf v hospodě U hastrmana na uvítanou. A hned na první dobrou chválil a poznal, že v kuchyni stojí za sporákem žena. "Tohle by chlap neuvařil," konstatuje.
Autor: FTV Prima
Praseti na grilu málokdo odolá.
Autor: FTV Prima
Není důvod, aby to v dobré hospůdce u řeky v sezoně nežilo. Stačí hodit sele na gril.
Autor: FTV Prima
V kuchyni U hastrmana to šlape, potřebují jen trochu modernější jídelníček.
Autor: FTV Prima
Pohlreich radí, jak zabalit ptáčka, aby byl pěkně zakulacený.
Autor: FTV Prima
Šéfovi nezbývá než pomáhat, protože jeho způsob balení ptáčků je podle paní kuchařky pracnější a zdrželo by je to.
Autor: FTV Prima
Šéf si projíždí Vyšší Brod, aby pochopil, na čem je postaveno podnikání konkurence.
Autor: FTV Prima
Tradiční česká hotovková kuchyně a její zarputilá zastánkyně. Přesto s ní šéf dokáže pohnout.
Autor: FTV Prima
Dva zkušení kuchaři si máchají nohy ve Vltavě a rozebírají svoje představy o dalším směřování kuchyně hospody U hastrmana.
Autor: FTV Prima
Manželé Sípalovi si zřejmě řekli, že když strach z překonání šlajsny překonal šéf, tak to oni v hospodě dají také.
Autor: FTV Prima
„Ono to tak možná nevypadá, ale my vám chceme pomoct,“ usmívá se Zdeněk Pohlreich na zkušenou paní kuchařku v hospodě U hastrmana ve Vyšším Brodě.
Autor: FTV Prima
Nestačí, aby se v hospodě dobře vařilo, musí být také vidět.
Autor: FTV Prima
Pohlreichův návrat po měsíci: molo stojí, na lávce nový pouták, teď ještě, co ho čeká na jídelníčku.
Autor: FTV Prima
Na první pohled vypadá proměněný jídelníček v hospodě U hastrmana dobře.
Autor: FTV Prima