náhledy
Stojí za to se dívat zkušené thajské kuchařce pod ruce. Na videu k článku máte tu možnost.
Autor: FTV Prima
Na rozpálenou pánev wok - ideálně na plameni plynového sporáku - nejprve přidá trochu oleje.
Autor: FTV Prima
A může přihodit maso.
Autor: FTV Prima
A restuje ho za neustálého míchání, případně natřásání pánví.
Autor: FTV Prima
Přidá se pečlivě vybraná směs pokrájené zeleniny - chilli a cibuli nevyjímaje.
Autor: FTV Prima
A šup s ní k masu. A restuje se dál.
Autor: FTV Prima
Nakonec se ke směsi přihodí čerstvé bylinky, ještě se směs na pánvi párkrát promíchá a může se servírovat.
Autor: FTV Prima
Pár minut a jídlo je připravené.
Autor: FTV Prima
Podává se s rýží.
Autor: FTV Prima
Máte chuť ochutnat také.
Autor: FTV Prima
Kuřecí kung pao
Autor: FTV Prima
Krůtí prsa s houbami shitake
Autor: FTV Prima
Vepřové se sweet&sour omáčkou
Autor: FTV Prima
Směs masa, zeleniny, lahodné omáčky a skleněných nudlí
Autor: FTV Prima
Vepřové s omáčkou sweet&sour chutná, i když od každého z amatérských kuchtíků jinak. Což je přirozené - i když dva dělají toté, nikdy to není totéž. Recepty si musí vychytat každý sám.
Autor: FTV Prima