náhledy
Tzv. zátěžový test. Šéf jen sleduje, jak restaurace zvládá, když má plno. Ty by přece měl být ideální stav...
Autor: Prima TV
Kucyňský personál to nemá se Zdeňkem Pohlreichem jednoduché, zato má šanci se od něj něco naučit.
Autor: Prima TV
Někdy vezme škrabku do ruky i šéf.
Autor: Prima TV
Selský salát se ztraceným vejcem
Autor: Prima TV
Pořádný steak se dá udělat i z jiného masa než z pravé svíčkové. "Zkuste rumpsteak, přijde vás to na půlku a užijete si to také," radí Pohlreich.
Autor: Prima TV
Žampiony se také dají připravit jednoduše a přitom chutně.
Autor: Prima TV
Interiér restaurace působí velice příjemně a útulně. Architekti totiž při přestavbě a přístavbě ponechali původní opukové zdivo a krov stodoly.
Autor: Prima TV
Majitelka Modré stodoly si neví rady jak s personálem, tak s hosty.
Autor: Prima TV
Proč si nedat bavorský vdoleček u stánku, když dobře vypadá a je za pár korun? Tomu se těžko konkuruje...
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich stojí s majitelkou Modré stodoly před bufetem v sousedství a vysvětluje, že on by se mu jako majitel slušné restaurace konkurovat nesnažil. Není proč.
Autor: Prima TV
Mít v sousedství stánek s občerstvením s bohatou nabídkou teplých jídel, to není pro majitele restaurace nic potěšujícího. Ale snažit se konkurovat srovnatelnými cenami, to nefunguje.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich pozoruje hosty Modré stodoly při bowlingu. Z vyvýšené restaurace je totiž otevřený pohled na bowlingové dráhy.
Autor: Prima TV
Šéf při bowlingu
Autor: Prima TV