Diskuze

Domácí nanuky, po kterých neztloustnete. Osvěžující letní svačinka

Kvalitní křupavá čokoláda ukrývající banánovou dužninu, která má po zmrznutí příjemně krémovitou konzistenci, a k tomu bonus v podobě čerstvé maliny, mletého kokosu, sušené kustovnice, sezamových semínek či nasekaných oříšků. Fantazii a chutím se meze nekladou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hmmm, to vypada hodne dobre :) Ja si ted v posledni dobe oblibila tenhle recept na domaci nanuk: http://j.mp/Domácí_nanuk V tehle horkych dnech fakt bodne. Doporucuju! Ale urcite zkusim i s bananem! Diky za recept :)

0 0
možnosti

Nevim, jestli nekteri z diskutujicich nekdy zkouseli zmrazit banan, ale nikdy neztvrdne tak, aby byl jako kamen.

0 0
možnosti
Foto

R26a24d59e52k 60H52a67n88k50a

18. 7. 2014 20:53

Díky, ale nevím, proč bych měl lízat černou mambu...

1 0
možnosti

Problém možná také je, že ta vaši ultra kvalitní čokoláda může být stokrát kvalitní, ale nemusí chutnat. Její hořká chuť je i v porovnání s hořkou klasik tak hořká, že najdete opravdu hodně dětí a i dospělých, že je neosloví (z hořké kávy místo kakaa děti štěstím také neomdlí i i kdyby byla cibetková či sloní).

A muset si rychle ukousnout i kus sladké zmrzky abyste to maskovali?

Použijte prostě čokoládu, co dětem chutná, zkoušejte jim nabízet i silnější, ale neházejte je zbytečně drahé peníze do oblasti extrému. Dopadli byste tak, že vám podobný nanuk dítě rovnou odmítne a bude chtít míšu z obchodu.

Ani nemluvím o radosti do nekonečna lízat zmrzlý banán. To už je raději pomačkat či pomlít jako v receptu na Lidovkách (banánová zmrzlina) a po zatuhnutí v tvořítku namočit v čokoládě a posypat sekanými oříšky či kokosem.

3 0
možnosti

Tak jsem rada, ze nejsem jedina, koho pri pohledu na nanuk s malinou na spici napadla podobnost ciste nahodna necemu jinemu, po cem se ale obravdu nepribere ani gram, naopak;-D

8 0
možnosti

Taky jsem si říkala, jestli jsem jediná prase a mám radost, že ne! :-D Ještě to se mnou není tak zlé... :-D

2 0
možnosti

Ještě malá, ale důležitá rada pro dámy a slečny, pokud budete tento nanuk budete jíst na veřejnosti, tak doporučuji nenavazovat s přítomnými chlapci a pány oční kontakt.

10 0
možnosti

Která zastydlá stará panna ty nanuky "designovala"? ;-D Když se podívám na ten nadpis tak přemýšlím, jestli to je opravdu o nanucích ;-D

3 0
možnosti

Hmm. Vypadá to ale dost nechutně...

Jinak opět prima bulvární titulek - "nanuk po kterém neztlostnete". Načež následuje dlouhý výčet zdravý prospěšných látek od výživářky, ale ani zmínka o tom, že by to bylo nějaké dietní. To totiž není ANI NÁHODOU. Naopak je to celkem slušná klaorická bomba. ;-D

0 0
možnosti

Postupovala bych dvoufázově. Banány bych raději rozmixovala a naplnila jimi formičky na nanuky. Až by byla náplň zmrzlá, vyndala bych nanuky z formiček a zrmzlé namáčela do čokoládové polevy. Pravděpodobně by se to dalo jíst už rovnou, stejně jako když u stánku polévají čokoládou točenou zmrzlinu. Určitě by se to ale dalo dát znovu do mrazáku a uchovat.

4 0
možnosti

Na kokosovém tuku je nesympatické, že je to cévní ucpavač číslo jedna. Kokosový, palmový a palmojádrový...výživářko, vrať diplom, jestli nějaký máš!

6 5
možnosti

No, kokosový bych rozhodně do stejný kategorie s palmovým nedával...

4 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...