Diskuze

VIDEO: Ze dvou kuřecích stehýnek připravíte plný talíř masa

Kam se hrabou kousky z KFC, řekla po ochutnání smaženého kuřecího masa naše kameramanka. Celý fígl tradičního japonského receptu přitom spočívá v použití obyčejného bramborového škrobu, který obalené kousky masa při smažení jakoby nafoukne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aji

7. 4. 2011 7:23
tak jsem to zkusila,

sice jsem dlouho nemarinovala a víno a kořen jsem vynechala, i tak to bylo dobré, děti si pochutnaly, dokonce jsme zkoušeli jíst hůlkami, ať mají radost. Ale na mou váhu je to dost mastné, nevím, jak to dělají Japonci.

0 0
možnosti
PJ

Petrik73

10. 4. 2011 12:05
Re: tak jsem to zkusila,

Já osobně raději počkám, až budu mít čas sehnat všechny suroviny. A co zkusit dát ty kousky okapat na ubrousek?

0 0
možnosti

aji

5. 4. 2011 11:30
Panu Okamurovi

fandím, svým způsobem to asi nemá lehké, v Japonsku bude moc český, tady moc japonský oproti průměru. Je to takový nezmar, nenechá se odradit, jde si za svým a to je sympatické. Jídlo určitě vyzkouším, ale kromě sojovky asi nic jiného nedám. Je to zajímavé, že nám někdo, kdo mluví dobře česky a zní rodile může přiblížit japonskou kulturu a zvyky, které jsou pro nás hodně vzdálené. Svět se sbližuje.

0 0
možnosti
S

svejkus

1. 4. 2011 23:24
fuj

a bude to chutna jak obalenej polystyren, fuj

0 0
možnosti
DK

Dawemaster

1. 4. 2011 12:28
Spíše bych řekl...

že budete mít plný talíř bramborového škrobu a ne masa...;-D;-D. To jsou přesně ty sajrajty z KFC. Člověk má plnou hubu strouhanky a za 20 minut má opět hlad.. Rv

0 0
možnosti
PH

MultiLues

9. 4. 2011 17:09
Re: Spíše bych řekl...

Radsi gulas se sesti, po tom se hezky pospava a diskutuje na iDnesu, co? :-D

0 0
možnosti
MD

DMTR

31. 3. 2011 21:33
Sůl

Sůl nad zlato! Trošku by se mělo maso osolit před naložením, trošku by se měla osolit směs mouky a škrobu.

Jinak mě fascinuje popisek obrázku: smažte 5 minut a recept: smažte zhruba 3 minuty.

Obrázky a popis dělali 2 lidé, kteří spolu nekomunikovali?

Neměl jsem mirin, neměl jsem saké, jen sojovku, česnek, zázvor a stolní víno.

Sežralo se celých 500g s bramborovou kaší.

0 0
možnosti
JL

Carmel Tel

30. 3. 2011 20:48
pree plebs

na naplnenie zaludka, to uz radsej Pad Thai

;-)

0 0
možnosti
JZ

ZOMBi

30. 3. 2011 20:20
Místo saké

A co nahradit to saké pivem? Jistě, chuť je jinde, ale pivní těstíčko přece taky existuje, ne?

0 0
možnosti

Helen_Prag

30. 3. 2011 19:47
recept

Spíš by to chtělo i recept, aby se daly sehnat ingredience.

0 0
možnosti
IZ

IvaZik

30. 3. 2011 20:40
Re: recept

A která ingredience prosím se v současné době nedá sehnat? Vždyď to mají v koutku exotické nebo orientální kuchyně (nebo jak to nazývají) v každém větším super-hyper, stačí se jen podívat. A v pokud se nechci dívat, dá se nahradit.

0 0
možnosti
J

jake1223

30. 3. 2011 18:44
tak tohle vážně nemá chybu...

To jídlo vypadá opravdu úžasně. Nikdy bych neřekl že pan Okamura má takový kuchařský talent :-)

0 0
možnosti
JO

ouki

30. 3. 2011 19:27
Re: tak tohle vážně nemá chybu...

On podniká v gastronomii, tak asi něco vědět bude :-) Ale vypadá to fakt krásně :-)

0 0
možnosti
JP

beanak

30. 3. 2011 15:26
na který televizi

bude Tokio vařit ?

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...