náhledy
Pěticentimetrové bifteky ze svíčkové. Počkejte, až se odlepí samy. Maso podle kuchařů nepálí pánev, ale kuchař.
Autor: Marek Burza
Pánev má stěny tlusté 3 mm. To zaručuje, že udrží vysokou teplotu a maso se nezačne místo pečení dusit.
Autor: Marek Burza
Kupte si kilo soli.
Autor: Marek Burza
Sůl by měla vystačit tak do poloviny pánve, zkoušeli jsme průměr 28 cm, což je velikost, kam dáte tři až čtyři steaky.
Autor: Marek Burza
Sůl během čtvrthodiny zhnědne.
Autor: Marek Burza
Až necháte pánev vychladnout, kápněte na pánev trochu oleje nebo kydněte sádlo a vytřete ubrouskem. Pánev musí zůstat trochu mastná, jinak zrezne.
Autor: Marek Burza
Pánev po úpravě změnila barvu na tmavě modrou, takto vypadá po vymazání tukem.
Autor: Marek Burza