Diskuze
Ředitel pražské zoo: Ještě nevím, jak řeknu o Mojině odchodu dětem
Děkujeme za pochopení.
Benjout
přestaňte už s těma opicema
To se tu každý týden musím dívat minimálně na dva články o gorilách??? Je to tak nezbytně nutné? Nestačilo by to že jim pomáháte vyjádřit tak max. jedním článkem za měsíc za dva???? Česká gastronomie je už pěkně dlouho v troskách a je spíš potřeba lidi informovat o tom jak má chutnat a vypadat čerstvá zelenina, co se má použít na přípravu pokrmů a nebo jak má vypadat správně připravená káva a vy tady ukazujete primáty nebo opice ani nevim jakej je v tom rozdíl, nezajímá mě to
lilifer44
Re: přestaňte už s těma opicema
je s podivem, že v oddíle pomáháme gorilám hledáte nějakou specialitu?
Mo_Berg
Re: přestaňte už s těma opicema
Vytáhni si z mrazáku směs pod svíčkovou a dej si ji na kebuli.
Kolokol
Re: přestaňte už s těma opicema
Člověk fakt nad některými lidmi žasne.
"Já nechci abyste o tom psali!!!. Já chci abyste psali o něčem jiném!!!!"
tap
Re: přestaňte už s těma opicema
Za a) to nejsou opice a za b) proč sem pleteš jídlo???! a za c) čti něco jinýho, nikdo ti to nenutí!
Benjout
Re: přestaňte už s těma opicema
oddělení hobby.idnes je tu od toho aby psalo mj. i o jídle. Ale kvalitní článek o gastronomii tady vidíte tak jednou za čtvrt roku, nebo když pohlreich má nějakej pořád na primě. Průzkumy restaurací v ČR, představování zahr. kuchyně, surovin atd... tu prostě chybí.... hlavně že tu předváděj kdejakou vopici
Mo_Berg
Re: přestaňte už s těma opicema
Tak si udělej blog a předváděj tam svoje geniální názory. Co ti brání? Tvý problémy bych chtěl mít, fakt že jo.
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...