- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
to mi je líto že jsem tuhle diskusi promeškal, tady se dalo krásně vyřádit Je tu ta největší sešlost prázdných českých knédlů Tu foccaciu doma nedělejte (na oko sice levnější) ale platíte tam energie a svůj čas. Lehčí je jít do krámu a zhřešit nákupem předpečené ale docela dobré focacci a nebo kdo máte poblíz winefood nebo podobný ita obchod tak tam maj vždy čerstvou snad za 20.- s mozzarelou, rajčaty a pestem vás jeden sendvič vyjde třeba na 50 korun... ale co je to proti stokoruně vykouřený v cigaretách nebo 50 korunám za bagetu na benzince. a pohádky o domácí paštice si nechte pro papoušky... všichni kupujete májku! VŠICHNI
A tomu já řikám správná česká debata - od rajčat a olivového oleje k řízku z krkovičky s okurkou naloženou v octu a cukru. Ono toho olivového oleje je tam vážně strašně moc ještě bysme z toho mohli ztloustnout a po sýru a zelenině v chlebu je brzy hlad takže sádlo z pořádnýho čuníka to jistí.
Zelenina není potravina, to jsou jen trávící enzymy, voda a vláknina. A pokud máte po chlebu hlad, přestaňte jíst ty nadýchané bílé chemické obalovače vzduchu a dejte si opravdový celozrnný chléb, ne ty barvené karamelem.
dobreazdrave.cz/muj-osvedceny-recept-na-domaci-chleb
a zvrhne do už tak mastného pesta půl láhve extra virgin Zdroj: http://hobby.idnes.cz/sendvic-caprese-recept-0bh-/hobby-domov.aspx?c=A120629_141424_hobby-domov_mce
To mě pobavilo, velmi přesné. Akorát že to nedělá jenom Ital, ale všichni tady ti moderní kuchaři, pólrajchem počínaje a Oliverem konče. Udělají super vypadající jídlo a v závěru na to vylijou litr oleje, blééé.
Jinak bagety nebo sendviče jsou na cestu super, většinou dělám zapečené - panini, nebo někdy taky slaný štrůdl - šunka, sýr, rajče, bazalka. Je to mnohem lepší než mastný studený řízek se suchým chlebem. Ale je fakt, že jsem zaujatá, protože mě řízky obecně moc nejedou.
Ten štrůdl je supr,s ním se dají dělat divy a na spousty způsobů.
Zřejmě mu to roztápí a griluje někdo jiný. Je fakt, že loni mu z toho šlehaly plameny a výsledné jídlo mělo vždy prima černou kůrčičku. A nebo to vypiloval.
připravuju už několik roků, je to bezvadné
Prošel jsem si článek raději dvakrát a ještě jsem použil vyhledávání Ctrl+F a v článku o benzince nic není. Autor titulku snad myslel, že se olej kupuje jen na benzince (a to i na řízky)?
Za druhé tahle paušalizace co kdo kdy kde jí je stejně pitomá, jako když se tvrdilo, že Češi jsou paštikáři -tak se totiž stravuje většina batůžkářů a low cost (nízkonákladových) cestovatelů na světě.
A preferovat Italskou kuchyni jako jedinou a nejlepší je spíše reklama na TV pořad a měla my tak být i označena. Stačí mrknou klidně jen do Bulharska, Turecka, Řecka, Španělska a jejich kuchyni. Většině lidí v Itálii nakonec začne vadit turistický stereotyp - pásta + pizza, to už jsou výše zmíněné země bohatší i pro turisty, tam podobný stereotyp nenajdete.
Co chcete od novinářské tykve, co se pokouší maskovat reklamu? Stejné je to tu i reklamou na Pohlreicha.
Prostě něco jako etika (novinářská) už se dávno nenosí.
Nevím, proč tu všichni řešíte jídlo. Pokud jsem to správně pochopil, tak je to reklama na Emanuelův nový obchod.
reklama a reklamní kampaň vypadá podstatně jinak, ale to ty se svým rozhledem zcela jistě víš, že ?