Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Pohlreichovi se stýská po televizi, natočí další díly Ano, šéfe!

aktualizováno 
Štáb kultovního pořadu na pokyn šéfa opět vyzývá statečné restauratéry či hospodské, aby se přihlásili a podrobili se natáčení ve svém podniku. Počítat musí s tím, že Zdeněk Pohlreich v kuchyni jejich restaurace nenechá kámen na kameni a ještě je čeká poměrně drsná drezura.

Zdeněk Pohlreich v táborské restauraci Pintovka | foto: Prima TV

Překvapivou změnu svého původního rozhodnutí, že s Ano, šéfe! končí, okomentoval Zdeněk Pohlreich s nezaměnitelným smyslem pro situační humor: "Ano, řekl jsem, že čtvrtá řada je poslední". A pak s okouzlujícím úsměvem dodal: "Ale nikdy jsem neřekl, jak bude dlouhá".

Odměnou restauratérům a hospodským za jejich dobrovolné "krev, pot, slzy a nervy na pochodu" jsou mnohdy nedocenitelné profesionální rady zkušeného kuchaře a restauratéra-manažera v jedné osobě.

S nimi by to podle Pohlreicha měl zvládnout každý. Protože je přesvědčen, že "Restaurační podnikání není žádnej mozkovej trust".  

Galerie pořadu Ano, šéfe!

Jeho rady vybraní hospodští mohou využít ke svému užitku, jako například Zdenička a Štěpán ve své krásné šumavské hospůdce U Štěpána, kde podávají hovězí maso z vlastní biofarmy. Co se tu začali řídit jeho radami, umějí hostům nabídnout hovězí od hlavy až k ocasu a místo si u nich musíte předem rezervovat. Více v článku Pohlreich tvrdí, že bůh existuje. Našel ho na Šumavě 
U Štěpána
.

Komu není shůry dáno, tomu jsou ale rady šéfa v podstatě k ničemu, protože je využít prostě nedokáže. I takoví se v minulosti našli. A nebylo jich málo.

Že by ale Zdeněk Pohlreich z nějaké restaurace odešel, aniž by došlo na možné proměny a vylepšení jídelního lístku, to se stalo jenom jednou. A to z jednoznačně objektivních důvodů v restauraci Bohéma vedené neseriózními majiteli, viz V tom nejedu, řekl Pohlreich a v Brně poprvé zabalil natáčení.   

Kdo nemá co ztratit, může jenom získat

Když se to shrne: máte-li hospodu a nevíte si s ní rady, případně vás stojí víc peněz a nervů, než kolik radosti a výdělku vám přináší, jste ideální adept na návštěvu "šéfa" Zdeňka Pohlreicha. Stačí přihlásit se na webových stránkách televize Prima a být připraven doslova na cokoliv.

Připomeňte si, jak umí Zdeněk Pohlreich radit restauratérům a kuchařům:

"Aby si natáčení ve vybraných restauracích mohl opravdu užívat, vymínil si tentokrát Zdeněk Pohlreich víc času na natáčení jednotlivých dílů," prozradil za televizi Prima Václav Mazánek. Výsledek tedy diváci spatří na obrazovkách nejdříve na podzim.

Autor:




Nejčtenější

Z horního patra se stále i Kiburi snaží granule dostat jazykem místo klacíkem.
Pražským gorilám zjednodušili hlavolam, na který jsou stále krátké

Když chovatelé v pražské zoo instalovali během Vánoc gorilám do expozice nový, poměrně sofistikovaný hlavolam s několika perforovanými patry, ani ve snu je...  celý článek

Za podivným chováním rybičky byl nádor.
Zlaté rybce vyoperovali nádor. Byla zmatená a plavala pozpátku

Dvacetiletá zlatá rybka už dlouho překonávala průměrný věk svého druhu a byla stále čilá a zdravá. Až v poslední době změnila své chování a lékař objevil...  celý článek

Ruka nemusí dělat nic jiného, než přesouvat kelímek od kávovaru k zákazníkovi....
První robotická kavárna v San Francisku připraví až 200 šálků za hodinu

Startup Cafe X otevřel první kavárnu, kde nebude obsluhovat barista, ale robotická ruka. Rameno průmyslového robota připraví zákazníkovi do kelímku s sebou...  celý článek

Chcete si třeba příští neděli udělat krásnou předjarní rodinnou snídani?...
Bylinky na okně do týdne: petrželová nať z odřezků, řeřichová ze semen

Celoročně dostupné čerstvé bylinky i ovoce nám daly zapomenout na to, jak vlastně vitamíny během zimy zajišťovaly naše maminky a babičky před dvaceti lety. Na...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.