Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

VIDEO: Opice vzaly útokem kuchyňskou linku. Hádejte, zda to vydržela

aktualizováno 
Chcete-li kdekoliv vyvolat chaos, pusťte tam opice. Na ty je v tomto směru spolehnutí, protože jsou drzé a zvídavé současně. Tím se řídil marketingový manažer Ikea pro Velkou Británii a Irsko Peter Wright a reklamu na novou řadu kuchyní švédských nábytkářů situoval do pralesa.

Výsledkem je vtipná chytlavá reklama, která názorně předvádí, že kuchyně Metod (o této řadě Ikea, která respektuje současné trendy, čtěte zde) vydrží i nájezd opic. A je jasné, že k těm se v pralese mohou přidat i tropičtí ptáci, hadi, žáby, antilopa či slon. Pro moderní kuchyni, která musí v rodinách reálně zvládnout nejrůznější zátěž i způsoby zacházení, žádný problém.

Fotogalerie

Podle londýnského marketingového manažera nemůžete dát opice do reklamy z žádného jiného důvodu, než aby vytvořily chaos. Běhají, zkoumají, vyzkouší všechna světla, vlezou do každé skříně i zásuvky, radují se, když se rozlétnou dveře lednice plné banánů.

„Předvádějí, že je legrace trávit čas společně s celou rodinu v kuchyni. Doufáme, že drzé opice lidi přesvědčí, že si ji mohou užívat úplně stejně,“ vysvětloval Peter Wright pro odborný magazín Adweek.

Natáčení proběhlo ve spolupráci se záchrannou stanicí Jaguar Rescue Center v Kostarice v deštném pralese, do jehož střední části švédští nábytkáři volně postavili vybavenou kuchyni Metod.

Chápani (více o těchto „pavoučích“ opicích zde), malpy kapucínské a další zvířata ze záchranného centra pak prostě jen mají kuchyni volně k dispozici pro svoje vylomeniny, které zastaví až rozbitý šálek kávy. I když ani v pořádné kuchyni se v tu chvíli přece nic neděje.

Autor:




Nejčtenější

V Zahradnictví Tmaň už několikátým rokem nabízejí před vánoci kupujícím možnost...
Odpovězte na otázku a vyhrajte jeden z deseti vánočních stromků

Pokud kupujete stromek dopředu, je důležité postarat se o něj tak, aby neopadal dříve, než ho vůbec začnete zdobit. A když správně odpovíte na otázku, můžete...  celý článek

Candáta s palačinkou ozdobte orestovaným kadeřávkem, koprem a výhonky a...
Vychutnejte si candáta s kapustou. K němu přidejte čabajkovou omáčku

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvantGarde přesvědčí i ty nezatvrzelejší odpírače kapusty, že může jít o výbornou pochoutku. Na Playtvak.cz připraví candáta...  celý článek

Takto se vyřízne nejlepší kus na steak.
VIDEO: Než začnete odšupovat rybu, strčte ji do pytle

Když se to umí, vypadá to strašně jednoduše. Podívejte, jak snadno si šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář poradí s čerstvým lososem. A přidá tip, jak...  celý článek

Cuketovo čokoládový chlebíček
Cuketovo čokoládový chlebíček

Potěšte rodinu rychlou dobrotou.

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.