Diskuze
Pohlreich učí šoulet, přitom mimoděk utrousí recept „na zrzavý sos“
Děkujeme za pochopení.
M71a53r18i31e 88B74u13r73i24a60n62o54v73á
bude vařit- péct i nějaké dezerty? nebo to neumí? připadá mi že většina TV kuchařů jen aranžují do kopečka na talíř a kolem to pocákají karamelovým dipem z flašky. Tím nechci říct že pan Pohlreich neumí péct jen se ptám zda to taky předvede.
M77a52r70e72k 86Z74a20h69r59a83d22i22l
Ona cukrařina je trochu jiný obor, Pohlreich několikrát upozorňoval, že to neni jeho silná stránka, ale tuším, že v jednom z předešlých dílů nějaký koláč dělal...
M80a30r73t28a 69S90o85u55k21u97p89o87v52á
Měl pěkný tričko
H57e27l39e88n65a 92V15e30v45e52r15k12o93v33a
A pěknou kuchyň,pěkné nádobí a pěkný haus.Luštěniny byly určitě taky dobré.
M41i80r54o47s77l90a95v 59P74r96o85c67h22á41z54k33a
Vejpečky? To snad ne...
P56e35t75r 32H95a37n25á70k
taky jsem nevedel jestli se smat nebo brecet. Asi dobrej oddil tenhle " redachtor "
M46i81l19o10š 88K77o18v18a20č
Fazole ,šošovica ,nejaká zelenina ,do toho dát vykostené predné koleno nakrájené,neuzené,varit 2,5 hodiny ,to je polévka ,to je žrádlo.
M71i90l21o73š 95K54o55v48a65č
porád jenom vypek,vypek,ale jak se delá ten šoulek ty strukoviny,nic jsem se nedozvedel
P47a89v61e78l 84S28o29b55o95t85k51a
Pohlreich je jednička, vaří z běžných surovin jednoduše běžná jídla.
To je základ, nesmyslné lanýže nebo chobotnice nemají v Česku význam, důležité je aby jídlo bylo z dostupných surovin, rychle, s minimální pracností, zdravé a chutné.
Doporučuji video Rozpal to šéfe - je to klasika českého vaření.
O26l19d30ř11i94c81h 95H70o95r88á76k
Paradoxně máte i nemáte pravdu. Kdysi býval losos dosti běžnou rybou i v zemích českých, ale pokud dnes pan Pohlreich věnuje celý díl lososovi, tak je to jen zajímavé, ale ne praktické a typicky české. Co třeba díl o rybách typicky českých i dnes a nezaměřit se jen na jednu jedinou.
Takže nemám na mysli jen kapra jak někoho napadne.
Hodně lidí považuje lososa za naprosto fádní rybu (něco jako klecové kuře) a uvědomují si že i letadlem dovezená nebude čerstvá nikdy dokonale jako rybu co koupíte na sádkách živé, nebo je zabijí a vyvrhnou před vámi.
L56a45d68i62s21l82a39v 30P76r56o70t76i80v71a
Pohlreicha nemohu ani vidět. Je to zrovna takový hulvát jako pan Zeman !!!!!!!!!!!!!!!!
H66e96l90e79n42a 80V31e66v93e66r50k88o25v91a
Lehká pomoc-nedívat se.
M98i83c59h59a88l 89S54l91a25v72í45č89e34k
Ono to jde i jinak. Prvou zásadou je, že při pečení maso podléváme jen nezbytným množstvím vody (lépe vývaru). Má se péci a ne vařit v páře či dokonce vodě! Důležité je vžy za pomoci vařečky seškrábat při podlévání "připečeninu" ze stěn nádoby do výpeku. Po dopečení masa můžeme výpek přiředit vodou, popř. dochutit. U silně mastných výpeků pak odebrat část tuku, což se ale mělo dít už během pečení. Do šťávy žádná jíška nepatří!!! Neděláme přeci nechvalně známé UHO (univerzální hnědá omáčka).
I pečení masa chce prostě svůj čas a příslušnou péči, ne "to" vrazit do trouby a za přiměřenou dobu je hotovo.
B48o38r58e43k 97T89o25m37i24s
Povedal by som, že zaprášiť niečo vodou je dosť divné. Ale múku by som prijal.
M66a20r61e77k 28B72u95r89z39a
Omlouvam se za chybku, jasne ze mouku :-D, opraveno
P46a27v96e81l 86B36l78á51h34a
„Vyjmeme maso, pekáč postavíme na sporák, výpek vyrestujeme na tuk, odvaříme vodu, zaprášíme vodou a orestujeme dozlatova.
P54a89v18e61l 92B86l55á38h91a
taky vám na tom receptu něco nesedí?
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.