Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Známe krále grilu. Vyhrála soutěžící s mimořádnými hamburgery

aktualizováno 
Až do 15. srpna jste se mohli probírat recepty a fotografiemi, které jste nám poslali. Čtyři z nich, které jste zvolili za nejlepší, vyhrají grily od společnosti Weber v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

V soutěžní galerii najdete vše: od uzeného kolena přes hovězí až po ražniči. | foto: Mona Jaoua

Soutěž o grily jsme vyhlásili při příležitosti otevření velké přílohy Letní grilování, která je souhrnem všeho nejlepšího, co jsme pro vás sesbírali na stránkách Hobby.cz a OnaDNES.cz.

Najdete tam recepty od zkušených kuchařů jako Zdeněk Pohlreich či Radek David. Mimo to spoustu vychytávek o konstrukci grilů nebo o tom, jak si poradit s jednotlivými kusy masa.

Zde se podívejte, jaké fotky a recepty jste nám poslali

Do soutěže poslali soutěžící asi padesát fotografií, bohužel někteří z nich si nepřečetli dobře zadání a poslali jen samotnou fotografii bez receptu nebo alespoň jednoduchého návodu. Tyto fotografie jsme museli vyřadit, protože by čtenářům nepřinesly skutečnou přidanou hodnotu a inspiraci.

Po hlasování také musel náš robot vyřadit podvodné hlasy, kdy se jednotliví účastníci pokoušeli vícenásobně hlasovat sami pro sebe.

Výsledky soutěže

S počtem 676 hlasů se na přední pozici umístila Mona Jaoua s receptem na hovězí burger v domácích parmezánových houskách. Ta vyhrává luxusní plynový gril Weber Geneisis E-330 GBS (plynový gril) s příslušenstvím.

Fotogalerie

Druhé místo s počtem 459 hlasů vybojoval Tomáš Kopelent, který ukázal, jak griluje krkovici v celku. Jeho výhrou je elektrický gril Q 2400 stand s příslušenstvím včetně.

Třetí místo s počtem 422 hlasů obsadil Jakub Milerski, který ugriloval pastrami, a čtvrté místo získal s 316 hlasy Filip Hložek za vyzrálou roštěnou s bylinkovým máslem. Oba posledně jmenovaní získávají klasický gril Master Touch GBS s příslušenstvím.

Redakce všem soutěžících blahopřeje, výrobce grilů Weber bude výherce kontaktovat. Na podrobný popis cen se můžete podívat zde.

Autor:




Nejčtenější

Vizualizace budoucí podoby výsadby u hřbitovní zdi, tzv. babiččiny zahrádky.
Zahradu klidně budujte postupně, nejdůležitější je koncept

Tato zahrada skýtá útočiště vážně nemocným dětem a jejich rodinám. Místo užívá komunita lidí, z nichž každý jeden může přispět k jeho budování. I když není...  celý článek

V červené knize Mezinárodního svazu ochrany přírody jsou nártouni filipínští...
Českým zoologům se podařilo odchovat ohroženého nártouna

Českým zoologům se podařilo odchovat ohroženého nártouna filipínského, což se dosud nikde ve světě nepovedlo. Mládě se narodilo 1. května v chovné stanici na...  celý článek

Pro kus dobrého jídla jsou psi ochotní udělat všechno.
Psi jsou pro jídlo schopni udělat cokoliv. I podfouknout svého páníčka

Marianne Heberleinová z curyšské univerzity doma pozorovala nepravosti svých psů, udivovala ji jejich vynalézavost. S kolegy vytvořila studii, která podle ní...  celý článek

Lachtan stáhl holčičku pod vodu.
VIDEO: Lachtan strhl malou dívku do vody. Myslel, že je to pochoutka

Opět se potvrdilo, že s divokými zvířaty není radno si zahrávat. Poučení si ponese do života malá holčička, pro kterou se stalo zábavné krmení lachtana...  celý článek

Prsa z divoké kachny se zeleninovým salátem
Zelenina opečená na grilu bude ještě lepší než syrová, láká Pohlreich

Další díl pořadu Rozpal to, šéfe! byl celý o zvěřině. A k výraznému masu je ideální připravit něco čerstvého. Takže k prsíčkům z divoké kachny se hodí...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.